Totalrenovering Håbo

Välkommen till Bygga Klart – Vi hjälper dig i Håbo med totalrenovering

Bygga Klart

Varmt välkommen till Bygga Klart, vi hjälper dig i Håbo med totalrenovering! Vi är en erfaren och professionell byggfirma som utför det mesta inom byggbranschen. En upprustning av fastigheten höjer värdet och ger en ökad trivsel i hemmet. Vi på Bygga Klart är ett tryggt val när du eftersträvar ett arbete präglat av kvalitet och hållbarhet. Kontakta oss redan idag så gör vi ditt drömprojekt till verklighet, vi arbetar i Håbo!

Om oss

Med 30 års erfarenhet av byggbranschen får du här en hantverkare som besitter stor yrkeskompetens. Tack vare att vi är certifierade inom el, vvs, våtrumsarbeten och takläggning så kan vi erbjuda våra kunder i Enköping en komplett helhetslösning för deras hem.

Bygga Klart utför totalrenovering och byggtjänster i Håbo samt hela Mälardalen!

totalrenovering Håbo

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi ser till att förverkliga ditt projekt oavsett arbetets omfattning. Lägenhet eller villa? Vi på Bygga Klart hjälper dig!

Alltid nöjda kunder

Du som kund står alltid i centrum, det är utifrån dina önskemål och visioner som vi genomför vårt arbete. För oss är målet att du ska känna dig 100% nöjd med resultatet.

Totalrenovering Håbo

Tjänster

Vi är en mångsidig firma som kan bidra med expertis vid totalrenovering, ombyggnation och tillbyggnad. Med traditionella hantverkarmetoder ser vi till att du får ett resultat som uppfyller dina förväntningar och som håller i längden.

Totalrenovering i Håbo

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi på ett effektivt tillvägagångssätt hjälpa dig i Håbo med en totalrenovering. Vi ser till att resultatet anpassas efter fastigheten samt att du får ett nytt och trevligt hem. Vill du förvandla och bygga om ditt hem? Här på Bygga Klart gör vi din vision till verklighet! Vi har vad som krävs för att utföra totalrenovering av badrum, kök och hela hemmet.

Tillbyggnation

Att utföra en tillbyggnad av huset kan vara ett smidigt alternativ för att få extra yta. Vi kan hjälpa er bygga ut stora delar av huset eller göra mindre arbeten som exempelvis uterum. Vid en tillbyggnad är vi med dig under hela processen, från första kontakt till färdigställt resultat. Vi arbetar primärt i Håbo och hela Mälardalen.

Uterum

Glaspartier

Formsättning

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygga Klart i Mälardalen AB

070-3773307

conny@byggaklart.se

Totalrenovering Håbo

Bygga Klart är ett företag i Håbo som erbjuder totalrenovering och flertalet andra byggtjänster. Alla arbeten utförs alltid med fokus på att presentera ett resultat präglat av kvalitet.

Kontakt