Renovering Håbo

Bygga Klart i Mälardalen – Renovering Håbo

Bygga Klart

Välkommen till Bygga Klart, en firma i närheten av Håbo som erbjuder renovering av hus samt lägenheter! Vi är ett företag med en meriterande erfarenhet, efter många år i branschen finns här kunskapen för att kunna utföra det mesta inom byggbranschen.

Att rusta upp sitt hem har många fördelar, dels höjer det värdet på fastigheten men det bidrar även till en ökad trivsel och funktionalitet i hemmet. Om du eftersträvar en hållbar och kvalitativ renovering, så är vi på Bygga Klart ett tryggt alternativ. Vi hjälper dig i Håbo att göra verklighet av dina visioner, kontakta oss redan idag!

Om oss

Hos oss får du hantverkare med en 30 års lång erfarenhet inom branschen, 30 år där vi samlat på oss en enorm kunskap som används för att skapa perfekta resultat. Med certifikat inom flera olika arbetsområden kan vi erbjuda våra kunder i Håbo en heltäckande lösning för deras hem. Vi är certifierade inom el, vvs, våtrumsarbeten och takläggning.

Bygga Klart erbjuder ett flertalet byggtjänster till dig i Håbo och Mälardalen!

Renovering Håbo

Små & stora uppdrag

Vi arbetar efter tron att inget arbete är för litet eller för stort! Oavsett projektets omfattning så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig. Lägenhet eller villa? Vi ordnar det!

Alltid nöjda kunder

Hos är det alltid kunden som står i centrum, det är utifrån kundens önskemål och förväntningar som vi utför vårt arbete. Vi vill att du ska kunna kännadig 100% nöjd med resultatet.

Renovering Håbo

Våra tjänster

Vi på Bygga Klart är en kompetent firma som kan bidra med expertis vid flera olika typer av byggprojekt. Med traditionella metoder ser våra hantverkare till att du får ett resultat som håller i längden.

Renovering i Håbo

Vi kan erbjuda dig hjälp, både invändigt och utvändigt. Vår kunskap och erfarenhet möjliggör en effektiv arbetsprocess, utan brister på resultat. Inget hem är det andra likt, därför är det en självklarhet att vi anpassar arbetet utifrån just ditt hem så att du får ett resultat är tillfreds med. Funderar du på att renovera hemmet? Här på Bygga Klart gör vi din vision till verklighet! Vi har vad som krävs för att utföra renovering av badrum, kök och hela hemmet.

Tillbyggnation

En tillbyggnad av huset kan vara ett smidigt alternativ för att få extra yta, exempelvis ett extra rum eller varför inte en uteplats. Vi kan hjälpa er bygga ut stora delar av huset eller göra mindre arbeten som exempelvis uterum. När du anlitar oss får du en byggfirma som är med dig genom hela arbetsprocessen, från första kontakt till slutgiltigt resultat. Vi arbetar primärt i Håbo och hela Mälardalen.

Uterum

Glaspartier

Formsättning

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygga Klart i Mälardalen AB

070-3773307

conny@byggaklart.se

Renovering Håbo

Bygga Klart är ett företag i Håbo som erbjuder många byggtjänster. Alla arbeten utförs alltid med fokus på att presentera ett resultat präglat av kvalitet.

Kontakt