Ombyggnad Bålsta

Välkommen till Bygga Klart – Vi hjälper dig i Bålsta med ombyggnad

Bygga Klart

Varmt välkommen till Bygga Klart, vi hjälper dig i Bålsta med ombyggnad! Vi är en erfaren och professionell byggfirma som utför det mesta inom byggbranschen. En upprustning av fastigheten höjer värdet och ger en ökad trivsel i hemmet. Vi på Bygga Klart är ett tryggt val när du eftersträvar ett arbete präglat av kvalitet och hållbarhet. Kontakta oss redan idag så gör vi ditt drömprojekt till verklighet, vi arbetar i Bålsta!

Om oss

Med 30 års erfarenhet av byggbranschen får du här en hantverkare som besitter stor yrkeskompetens. Tack vare att vi är certifierade inom el, vvs, våtrumsarbeten och takläggning så kan vi erbjuda våra kunder i Enköping en komplett helhetslösning för deras hem.

Bygga Klart utför ombyggnad och byggtjänster i  Bålsta samt hela Mälardalen!

Ombyggnad Bålsta

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi ser till att förverkliga ditt projekt oavsett arbetets omfattning. Lägenhet eller villa? Vi på Bygga Klart hjälper dig!

Alltid nöjda kunder

Du som kund står alltid i centrum, det är utifrån dina önskemål och visioner som vi genomför vårt arbete. För oss är målet att du ska känna dig 100% nöjd med resultatet.

Ombyggnad Bålsta

Tjänster

Vi är en mångsidig firma som kan bidra med expertis vid renoveringar, ombyggnad och tillbyggnad i Bålsta. Med traditionella hantverkarmetoder ser vi till att du får ett resultat som uppfyller dina förväntningar och som håller i längden.

Ombyggnad i Bålsta

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi på ett effektivt tillvägagångssätt hjälpa dig i Bålsta med ombyggnad. Vi arbetar invändigt samt utvändigt och ser till att resultatet anpassas efter fastigheten. Vill du förvandla och bygga om ditt hem? Kontakta oss på Bygga Klart så gör vi din vision till verklighet! Vi har vad som krävs för att utföra ombyggnad av badrum, kök och hela hem.

Tillbyggnation

Att utföra en tillbyggnad av huset kan vara ett smidigt alternativ för att få extra yta. Vi kan hjälpa er bygga ut stora delar av huset eller göra mindre arbeten som exempelvis uterum. Vid en tillbyggnad är vi med dig under hela processen, från första kontakt till färdigställt resultat. Vi arbetar primärt i Bålsta och hela Mälardalen.

Uterum

Glaspartier

Formsättning

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygga Klart i Mälardalen AB

070-3773307

conny@byggaklart.se

Ombyggnad Bålsta

Bygga Klart är ett företag i Bålsta som erbjuder ombyggnad och flertalet andra byggtjänster. Alla arbeten utförs alltid med fokus på att presentera ett resultat präglat av kvalitet.

Kontakt