Byggföretag Bålsta

För dig i Bålsta

Ett pålitligt val

Varmt välkommen till oss, ett företag inom bygg för dig i Bålsta! Vi är ett erfaret och professionellt företag som utför det mesta inom branschen, allt från mindre snickerier till kompletta renoveringar. Vi är ett tryggt val av företag när du eftersträvar ett arbete präglat av kvalitet och hållbarhet. Kontakta oss redan i dag så gör vi ditt drömprojekt till verklighet.

Om oss

Med 30 års erfarenhet inom branschen får du här ett företag som besitter stor yrkeskompetens. Tack vare att vi är certifierade inom el, vvs, våtrumsarbeten och takläggning så kan vi erbjuda våra kunder i Bålsta bekväma helhetslösningar.

Byggföretag Bålsta

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi ser till att förverkliga ditt projekt oavsett dess omfattning. Lägenhet eller hus? Vi finns här för dig!

Alltid nöjda kunder

Som kund står du alltid i centrum, det är utifrån dina önskemål och visioner som vi genomför vårt arbete. För oss är målet att du ska känna dig 100% nöjd.

Byggföretag Bålsta

Tjänster

Vi är ett mångsidig företag som kan bidra med vår expertis för dig som vill göra om, göra större och dylikt. Med traditionella hantverkarmetoder ser vi till att du får det resultat som du önskar dig och självklart en slutprodukt med lång hållbarhet!

Förändringar i hemmet

Drömmer du om att göra förändringar i hemmet? Då är vi helt rätt företag för dig i Bålsta. Till oss kan du vända dig för att få ett förstklassigt arbete och en tidseffektiv process. Vi hjälper till med uterum och altaner, eller med renoveringar och fönsterbyten.

Övrigt

Att utföra en tillbyggnad av huset kan vara ett smidigt alternativ för att få extra yta. Vi kan hjälpa Med vår kompetens och erfarenhet kan vi på ett effektivt tillvägagångssätt hjälpa dig i Bålsta.

Vi arbetar invändigt samt utvändigt och ser till att resultatet anpassas efter dina önskemål samt krav. Vill du förvandla ditt hem? Kontakta oss så gör vi din vision till verklighet!

Vi är ett företag som har förutsättningarna för att utföra arbeten i hemmets alla rum!

Uterum

Glaspartier

Formsättning

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygga Klart i Mälardalen AB

070-3773307

conny@byggaklart.se

Välkommen

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster. Alla arbeten utförs alltid med fokus på att presentera ett resultat präglat av kvalitet.

Kontakt