Byggfirma Bålsta

Välkommen till Bygga Klart – Vi hjälper dig i Bålsta

Kvalitativa tjänster

Varmt välkommen till oss, en byggfirma för dig i Bålsta! Vi är ett erfaret och professionellt företag som utför det mesta inom branschen, allt från snickeriarbeten till totalrenoveringar. Vi är ett tryggt val av firma när du eftersträvar ett arbete präglat av kvalitet och hållbarhet. Kontakta oss redan idag så gör vi ditt drömprojekt till verklighet, vi arbetar i Bålsta men även i omnejderna!

Om oss

Med 30 års erfarenhet inom branschen får du här en firma som besitter stor yrkeskompetens. Tack vare att vi är certifierade inom el, vvs, våtrumsarbeten och takläggning så kan vi erbjuda våra kunder i Bålsta en komplett helhetslösning för deras hem.

Vi är en firma som arbetar i Bålsta samt hela Mälardalen!

Byggfirma Bålsta

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi ser till att förverkliga ditt projekt oavsett arbetets omfattning. Lägenhet eller villa? Vi hjälper dig!

Alltid nöjda kunder

Du som kund står alltid i centrum, det är utifrån dina önskemål och visioner som vi genomför vårt arbete. För oss är målet att du ska känna dig 100% nöjd med resultatet.

Byggfirma Bålsta

Tjänster

Vi kan bidra med vår expertis i Bålsta med omnejd. Med traditionella hantverkarmetoder ser vi till att du får ett resultat som uppfyller dina förväntningar och som håller i längden.

Byggfirma i Bålsta

Går du planerna att göra förändringar i hemmet? Då är vi helt rätt firma för dig i Bålsta. Till oss kan du vända dig för att få ett förstklassigt arbete och en tidseffektiv process. Vi kan utföra nybyggnationer av uterum och altaner, eller hjälpa dig med renoveringar som exempelvis fönsterbyten.

Tillbyggnation och ombyggnad

Att utföra ändringar av huset kan vara ett smidigt alternativ för att få extra yta. Vi kan  göra både större och mindre justeringar.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi på ett effektivt tillvägagångssätt hjälpa dig i Bålsta som vill göra om. Vi arbetar invändigt samt utvändigt och ser till att resultatet anpassas efter fastigheten samt dina önskemål. Vill du förvandla ditt hem? Kontakta oss så gör vi din vision till verklighet!

Vi är en firma som har förutsättningarna för att utföra arbeten i hemmets alla rum!

Uterum

Glaspartier

Formsättning

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygga Klart i Mälardalen AB

070-3773307

conny@byggaklart.se

Välkommen

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Alla arbeten utförs alltid med fokus på att presentera ett resultat präglat av kvalitet.

Kontakt